C-tyttöjen syyskausi päättyi voittoisasti Hauholla

7.12.2013

Nale puolustusryhmityksessä
Aikalisällä, taktiikkaa hiomassa
Joukkueen iloinen loppuhuuto

C-tytöt matkasivat syyskauden viimeiseen turnaukseen Hauholle 7.12.2013, 11 pelaajan, kahden valmentajan ja muutaman kannattajan voimin. Hauholla tiedossa oli kolme ottelua, joissa vastaan tulivat Koijärven Kunto (KoiKu), Kouvolan Lentopallo-57 (KoLe) ja Team Tawast Volley (TTV).

Päivän saldona peleistä oli hieno voitto erin 2-0 KoiKu:sta, niukka tappio KoLe:lle erin 2-1 ja upea taistelu voitto TTV:stä erin 2-1. Kaikissa päivän otteluissa Nalen joukkue taisteli ajoittain hyvin ja palloja haettiin lattian rajasta ja lyöntiin hyvin vastujan kenttään. Välillä sattui myös pieniä notkahduksia pelissä, jolloin unohdettiin pitää ääntä kentällä kuka pallon hakee. Heti kun ääntä saatiin kentälle, niin pallojakin alkoi nousta hienosti passareille. Kokonaisuutena turnaus oli hyvä päätös syyskaudelle, koska koko joukkueen tekeminen on parantunut ja jokainen pelaaja on kehittynyt huimasti syksyn aikana.

Treeneissä tehdyt asiat alkavat tuottaa tulosta ja siirtymään pelikentille. Joukkueena pelaaminen on parantunut ja jokainen pelaaja uskaltaa ottaa ratkaisuja ja kokeilla osaamistaan.

Koko joukkue ansaitsee taputukset hyvästä taisteluilmeesta ja tsempistä turnauksen ajan. Jokainen pelaaja oli tänään joukkueelle tärkeä. Hyvä Sara, Veera, Olivia, Roosa, Idil, Emma, Saara, Chrisse, Millie, Louna ja Saana!

C-tytöt jatkavat treenaamista vielä reilun viikon ennen kuin aloittavat parin viikon ansaitun joulutauon. Seuraavan kerran C-tytöt taistelvat pelikentillä vastustajia vastaan 11.1.2014.