D-tyttöjen kotiturnauksesta tulikin Kolmen Kaupungin Kiertue, osat I, II ja III

8.12.2013

 

D-tyttöjen kotiturnaus 24.11 meni Nalen kannalta täysin mönkään. Sairastumisten ja loukkaantumisten takia joukkuetta ei saatu kasaan ja pelit pelattiin ilman Nalea. Saimme kuitenkin sovittua korvaavat pelikerrat ja niinpä Nale tekee nyt Kolmen Kaupungin Kiertueen 8-10.12 (Espoo, Järvenpää, Puistola).

 

Osa I, Espoo, 8.12: Peli käynnistyi todella nihkeästi. Leijonista ei ollut kentällä jälkeäkään, ne taisivat jäädä viettämään iltapäivän siestaa peiton alle apinanleipäpuun katveeseen.  Espoo Lentis puolestaan pelasi pirteästi ja terävästi. Pian oli selvää, että mitään ei ollut tehtävissä ja ensimmäinen erä hävittiin  (lopputulosta selvemmin) 20-25. Toisessa erässä leijona alkoi raukeasti heräillä, nähtiin pieniä väläyksiä pelitaidoista ja erä voitettiin niukasti 25-21.  Kolmannessa erässä Nale halusi jo voittaa: 15-4. Nihkeästä pelistä huolimatta päivän tavoitteet saavutettiin kohtalaisesti: tytöt enimmäkseen muistivat missä piti olla ja mitä piti tehdä,  takakentän puolustus oli ajoittain todella mahtavaa, nähtiin joitain upeita,  korkeita passeja ja muutama hyökkäys lähti hienosti korkealta.  Hienoa oli myös se että Nalen D-tytöillä oli ennätyssuuri  joukkue kasassa: 6 pelaajaa!  

Osa II, Järvenpää, 9.12: Nihkeää edelleen, mutta vähän virkeämpää kuin eilen. Vastustaja Blues Volley Shine pelasi erittäin hyvin. Tiukka ottelu päättyi Nale:n niukkaan voittoon (22-25, 25-21, 10-15). Ilahduttavasti torjuntapelissä ja pelinlukemisessa mentiin taas joitain askelia eteenpäin, takakentällä nähtiin muutamia hienoja pelastuksia ja jokunen upea hyökkäyskin onnistui. Erityismaininnan saa Ellen, joka pelasi elämänsä toisessa sarjapelissä, tuli kentälle passarin paikalle ja antoi heti kylmähermoisesti hienon passin ja syötti sitten kaksi ässää peräkkäin!

Osa III, Puistola, 10.12. Ensimmäisenä vastassa Puma Star. Tytöt saivatkin taas hyvää jatkoa sunnuntain ja maanantain ”autosta ulos ja suoraan kentälle” -treenille. Sitä pitääkin vielä harjoitella, vauhtiin pääseminen on selvästi tytöille hankalaa. Peli oli nyt kuitenkin selvästi pirteämpää kuin edellisinä päivinä. Ottelusta tuli tasaväkistä vääntöä tuttuun tyylin, mutta tällä kertaa Nale oli altavastaajana.  Puma Star voitti ottelun erin  2-0 mutta tosin vain neljällä pisteellä (27-25, 27-25).  Toinen ottelu Puma Moonia vastaan Nalelle 2-0. Illan kohokohdat: harjoiteltavat asiat pysyivät hyvin mielessä ja näissä edettiin hyvin, paljon hienoja korkeita passeja, joitain mahtavia kolmen kosketuksen hyökkäyksiä ja yksi hyökkäys upeasti takapassista.

Todella hienoa että saimme käydä pelaamassa rästipelit. Kiitos Espoo, Blues Volley ja Puma!