C-tytöt vahvassa vireessä Pyhtäällä

12.1.2014

Erä alkamassa
Saara torjunnassa

C-tyttöjen kevään ensimmäinen turnaus pelattiin Pyhtäällä 12.1.2014. Päivän aikana oli tiedossa neljä kovaa ja tasaista peliä Karhulan Veikkoja (KaVe), Korson Vetoa (KoVe), PuMa Spirit:ä ja Kouvolan Lentopallo-57 (KoLe) vastaan. Kaikki joukkueet oli kohdattu jo aiemmin tällä kaudella, joten nyt lähdettiin hakemaan hyviä pelejä kovia joukkueita vastaan.

NaLe saavutti upeasti kolme voittoa PuMa:sta erin 2-0, KoVes:ta erin 2-0 ja KoLe:sta erin 2-1. Päivän ainoa tappio kärsittiin hyvin pelanneelle KaVe:lle erin 0-2.

Tällä viikolla treeneissä C-tytöt ovat harjoittelleet hyökkäyspeliä ja valmentajista oli mukava huomata, että pelaajat olivat omaksuneet harjoitteet ja uskalsivat hyökätä rohkeasti ja kovaa verkon yli. Tänään Veera ja Sara joukkueen passareina passasivat hyviä palloja, mistä muiden pelaajien oli helppo löydä pallo kenttään. Tänään erinomasta hyökkäyspeliä esitti Emma, joka oli vahva keskipelaaja niin etu- kuin takakentälläkin. Koko joukkue puolusti palloja hyvin passarille. Ajoittain liike jaloista kuitenkin unohtui ja vastustaja pääsi rokottamaan Nale:n nukkuvaan puolustusta. Mutta kaiken kaikkiaan loistavaa joukkuepelaamista kaikilta ja joskus palloja haettiin ihan kentän rajastakin ylös. Lisäksi torjunta otti muutaman hienon pisteen Nale:lle.

Lisäksi erityismaininnan tästä turnauksesta saa uhrautuvasti puolustanut Roosa ja ennakkoluulottomasti ja rohkeasti pelannut Venla. Edellä mainittujen lisäksi joukkueessa leijonienlailla taistelivat Louna, Idil, Saara, Millie, Olivia, Chrisse ja Mira.

Turnauksesta on hyvä jatkaa harjoittelua. C-tyttöjen seuraava turnaus pelataan 1.2.2014.