C-tytöt opintomatkalla Perttulassa

2.2.2014

C-tytöt suuntasivat 1.2.2014 Perttulaan kauden seuraavaan turnaukseen. Edellisenä yönä Helsinkiin oli satanut lunta ja aamulla pelaajat saivatkin varmasti kaivaa kannattajien autot lumesta, jotta matkaan päästiin. Päivän aikana Nale pelasi kolme ottelua KoVe:a, PeTä:ä ja EsLe:ä vastaan. Kaikissa päivän otteluissa vastustajat veivät tällä kertaa voiton. Nale sai päivän aikana vain yhden erä voiton. Turnauksessa peli ei oikein avautunut missään vaiheessa ja joukkue teki paljon helppoja virheitä. Tuntui ettei Nale oikein herännyt koko turnauksen aikana.

Ajoittain näkyi jo omaa hyvää pelaamista, mutta heti kun unohdettiin puhua ja liikkua kentällä niin pelivire katosi. Päivän parhaat Nalelaiset olivat hyvin puolustanut Idil ja hyvin palloja vastustajan kentään iskenyt Olivia. Turnauksesta jäi valmentajille paljon mietittävää, miten joukkueen peliä saadaan tehokkaamaksi. Ensi viikolla jatketaan ahkeraa treenaamista ja keskitymme jalkojen liikkeeseen ja puhumiseen kentällä. Katseet on jo suunnattu kohti seuraavia pelejä. Silloin varmasti nähdään taisteleva Nale.