E-tytöt mukana toimintapäivillä 1.2.

4.2.2014

Voiton riemua!
Nale:n pelaajia verkon molemmilla puolilla.
Syötöt sujuivat jo oikein mallikkaasti koko joukkueelta. Kuvassa Aurora keskittyy syöttöön.
Jokainen osallistuja palkittiin kunniakirjalla

Toimintapäivät täynnä lentopallon iloa!

 

Viime lauantaina 1.2. Puma järjesti Puistolassa toimintapäivät ja mukana turnauksessa olivat myös Nale:n E-tytöt. Syksyllä aloittanut  ryhmä sai ensimmäistä kertaa testata pelitaitojaan joukkueena ja pukea Nale:n pelipaidat ylleen. Turnausta odotettiin innolla, eikä suotta, sillä lauantain jälkeen jokaisella tytöllä oli onnistumisten kautta leveä hymy huulilla ja rutkasti uutta kokemusta.

 

Ensimmäisessä ottelussa jännitys oli käsin kosketeltava, mutta vähitellen tytöt rentoutuivat ja uskalsivat pelata rohkeaa peliä. Pelien kuluessa nähtiin huikeita pelastuksia lattian rajasta ja myös iskulyönneillä tehtiin pisteitä, vaikka niitä ei vielä ole ennätetty harjoitella.

 

Nale:n lisäksi turnaukseen osallistui Pumalta kaksi poika joukkuetta (Kuhat ja Ahvenet) sekä Mäntsälän urheilijoiden tyttöjoukkue. Sillä Mäntsälällä oli tällä kertaa vain kaksi tyttöä mukana ja Nale:lla jopa 7 pelaajaa, niin jokainen Nale:n juniori pelasi yhden ottelun myös Mäntsälän joukkueessa. Mäntsälän tyttöjen kanssa yhteispeli sujui myös hyvin ja uusi valmentaja antoi hyviä vinkkejä pelaajillemme. Kaikki pelit olivat tasaisia ja tärkeintä omien pelitaitojen testaamisen lisäksi oli yhdessä tekeminen ja kaverin kannustaminen. Tästä on hienoa jatkaa harjoittelua ja pelaamista!