NaLe2 voittoon Kouvolassa

10.2.2014

NaLe 2 pelasi kolmannen ylemmän jatkosarjan pelinsä KoLea vastaan lauantaina 8.2 Kouvolan kuntotalolla. NaLe pelasi koko pelin ajan vahvasti ja taputteli lopulta tauluun lukemat 3-0.

Ensimmäinen erä mentiin puoliväliin asti rintarinnan, mutta kun NaLe alkoi saada rytmistä kiinni, alkoi karkumatka, jota KoLe ei enää ehtinyt kuroa umpeen. Erä päättyi NaLen eduksi 25-20.
Toiseen erään NaLe lähti heti alusta asti vahvasti jättämättä mitään arvailujen varaan. Ero KoLeen syntyi jo ensimmäisten minuuttien aikana ja säilyi erän loppuun asti. NaLe lopetti toisen erän lukemiin 25-14.
Myös kolmas erä mentiin NaLen määräämään tahtiin pienistä sekoamisista huolimatta. Kun henki sekoiluista huolimatta säilyi hyvänä ja asenne positiivisena, ei NaLen johtoasema ollut uhattuna. NaLe vei viimeisenkin erän selkeästi, 25-17.

 
NaLen peli KoLea vastaan sujui kokonaisuutena hienosti, kaikki pääsivät pelaamaan ja saivat onnistumisia. Onnistumiset ja positiivinen henki saivat nopeasti pienet haparoinnit unohtumaan ja kun joukkueen itseluottamus säilyi, nähtiin kentällä paljon upeita suorituksia.
 
NaLe 2 on lohkossaan tällä hetkellä kolmantena kuudella pisteellä. Toisena on Kouvola kahdeksalla pisteellä ja ensimmäisenä Hyvinkää kahdentoista pisteen turvin. NaLella on tällä hetkellä kuitenkin vähiten pelattuja pelejä lohkossaan, joten sillä on vielä hyvät mahdollisuudet laittaa sarjataulukko uuteen uskoon.
NaLe 2:n seuraava peli on sunnuntaina 16.2 Valkeala-talolla, jossa NaLe saa vastaansa Valkealan Kajon. Kajo on tällä hetkellä lohkossa neljäntenä saaliinaan kuusi pistettä neljästä pelatusta pelistä.