Naarasleijonat lohkonsa johtoon

7.3.2014

NaLe 2 pelasi 1.3-2.3 viikonloppuna kotonaan kaksi ylemmän jatkosarjan peliä, joista se sai saaliikseen täydet kuusi pistettä.

Lauantaina NaLe sai vastaansa Valkealan Kajon, jota vastaan se oli pelannut myös edellisen pelinsä. NaLe voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen hienosti 3-0, mutta tällä kertaa jännitystä lisäsi kotijoukkueen vajaa kokoonpano.
Vajaa miehitys tai ei, NaLe osoitti jälleen paremmuutensa. Vaikka peli olikin hieman edellistä tiukempi ja ajoittaisia notkahduksia tapahtui, onnistui kotijoukkue pysymään lujana ja vei ottelun puhtain lukemin 3-0 (25-20,25-21,25-18)

Sunnuntaina NaLea saapui haastamaan Hyvinkään Ponteva. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa HyPon kotikentällä NaLe joutui taipumaan ja lähtemään pisteittä kotiin. Tällä kertaa ei sisuuntunut NaLe suostunut samanlaiseen lopputulokseen.
Kokoonpanoon saatiin sunnuntaina täydennyksiä ja peli sujui mukavasti. Ensimmäisen erän NaLe voitti murskalukemin 25-11.
Toinen erä ei kuitenkaan lähtenyt aivan samalla tavoin käyntiin. HyPo lähti erään vahvalla syötöllä, minkä seurauksena NaLe meni sekaisin ja sen peli alkoi takkuilla. Erässä nähtiin mullistava määrä virheitä NaLen puolelta. Mukana olivat tavanomaisimpien lisäksi muunmuassa käsittely-,sijoittumis-ja rajavirheet. Jäljelle jäi enää paitsio, mutta siltä onneksi säästyttiin. NaLe hävisi erän lukemin 14-25.
Toisen erän häviö sai NaLen onneksi jälleen hereille. Yhteistuumin päätettiin, että seuraavat erät pelataan paremmin. Päätös piti, ja NaLe vei kaksi seuraavaa erää jälleen sujuvammalla pelillä, 25-17 ja 25-13. Tästäkin pelistä NaLe onnistui siis notkahduksesta huolimatta haalimaan itselleen kolme pistettä.

Ylemmän jatkosarjan jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon kaksi joukkuetta. NaLen mahdollisuudet jatkopeleihin pääsyn suhteen näyttävät valoisilta. Viikonlopuun voittojen turvin NaLe 2 kipusi lohkonsa ykkössijalle saaliinaan 15 pistettä. Toisena lohkossa on tällä hetkellä HyPo, jolla on 12 pistettä. Kummallakin joukkueella on vielä kaksi peliä pelaamatta. NaLen toiseksi viimeinen peli pelataan Karhulan Veikkojen kotikentällä 7.3 ja viimeinen Kouvolan Lentopalloa vastaan NaLen kotisalissa, Töölön kisahallilla, 9.3 kello 14.30.