C-tytöille turnausvoitto Karkkilasta

15.3.2014

C-tytöt matkasivat peleihin Karkkilaan lauantaina 15.3 vain seitsemän pelaajan voimin. Tämä oli uusi tilanne joukkueelle, sillä koko kauden ajan pelaajaajia on ollut kokoonpanossa reilusti yli kymmenen. Mutta tällä kertaa flunssa taltutti pelaajia sängynpohjalle, mutta tämä ei menoa haitannut.

Nale kohtasi turnauksessa kotijoukkueen Karkkilan pojat (KaPo), Oripään urheilijat (OU) ja Perttulan Tähden (PeTä). Nale lähti turnaukseen hyvällä ja taistelevalla ilmeellä ja jokainen pelaaja esitti hyviä suorituksia kentällä. Kaikki pelasivat hyvin yhteen ja taistelivat joukkueen voiton puolesta. Hyvällä asenteella saavutettiin kolme upeaa voittoa erin 2-0 ja Nale saavutti ansaitun turnausvoiton.

Joukkue puolusti tänään uhrautivasti palloja ylös kentän pinnasta ja pelasivat jokaisen pallon tarkasti loppuun asti. Valmentajista oli myös mukavaa nähdä iloista ja monipuolista hyökkäyspeliä, mikä onnistui tänään tehokkaasti. Tänään joukkue kokeili pelissä myös osalla pelaajista uusia pelirooleja ja pelaajat omaksuivat uudet roolinsa hyvin. Erityisesti tänään kentällä tsemppasi Chrisse, joka haki hyviä puolustuksia ja teki muutamia teräviä hyökkäyksiä vastustajien kenttään.

Tästä turnauksesta jäi jokaiselle pelaajalle varmasti onnistumisen tunne ja hyvä fiilis ja tätä fiilistä lähdemme säilyttää myös seuraavaan turnaukseen, mikä pelataan lauantaina 5.4.2014