C-tytöt Koskella

6.4.2014

C-tytöt matkasivat sarjakauden viimeiseen turnaukseen Koskelle koko joukkueen voimin, lisäksi mukaan otettiin myös Lumi D-tytöistä. Turnauksessa oli mukana 6 joukkuetta, jotka olivat jaettu kahteen kolmen joukkueen lohkoon. Nalen lohkossa pelasivat FC-57 ja Paimion Yritys. Nale voitti molemmat alkusarjan pelit taistelevalla joukkuepelillä.

Välierässä vastaan asettui toisen lohkon kakkonen Kosken Kaiku. Ottelu oli tiukkaa pelaamista molemmilta joukkuelta. Nalelta nähtiin muutama hieno torjuntapiste ja uhrautuvaa puolustusta. Ottelu päättyi iloiseseti Nalen 2-0 voittoon. Päivän viimeinen ottelu (turnauksen finaali) pelattiin tuttua PeTää vastaan. Ottelu oli tasainen ja molemmat joukkueet taistelivat jokaisesta pallosta loppuun asti. Kahden erän jälkeen tulostaululla oli tilanne 1-1. Kolmannessa erässä Nale:lta tuntui loppuvan energia ja vastustaja pääsi rokottamaan pisteitä nopeaan tahtiin. Lopussa saatiin vielä vähän kirittyä tilanttetta kiinni, mutta taisteleva Nale joutui nöyrtymään ja todistaan vastaustajan tällä kertaa paremmaksi. Joten Petä kuittasi turnaus voiton ja Nale saavutti hienon kakkostilan.

Kokonaisuutena päivän turnaus sujui hyvin. Päivän peleissä tuli yllättävän paljon helppoja syöttövirheitä, mutta heti kun syöttö alkoi toimimaan pisteitäkin saatiin. Ajoittain peleissä näkyi myös keskittymisen herpaatumista, sillä pallo saattoi tippua keskelle kenttää ilman että kukaan nosti. Heti kun keskittyminen oli kohdallaan palloa nostettiin hyvin passarille, joka jakoi palloa hienosti hyökkääjille. Hyökkäyspeli toimi tänään pirteästi ja paljon harjoiteltua paterihyökkäystä nähtiin myös kentällä. Tästä valmentajat ovat erityisesti iloisia.

Tänään päivän erityismaininnan saa Olivia, joka puolusti uhrautuvasti ja hyökkäsi vahvasti erityisesti 4-paikalta. Toisen erityismaininnan saa Emma, joka jaksoi taistella loppuun asti hienosti ja esitti todella hyvää hyökkäyspeliä. Lisäksi Lumi esiintyi ennakkoluulottomasti ja esitti hienoja otteita kentällä. Kaikki muutkin pelaajat ansaitsevat taputukset päivän esityksistä. Hyvä!