D-tytöt Mukkulassa

12.4.2014

 

 D-tyttöjen (-01) kauden viimeinen turnaus pelattiin Mukkulassa (la 12.4). Turnauksen viimeinen ottelu oli tämän ikäkausijoukkueen viimeinen peli ja samalla otettiin viimeiset kosketukset pieneen palloon. 

 

Turnaukseen lähdettiin hakemaan (vähän kadoksissa ollutta) peliasennetta ja voittofiilistä. Tässä hengessä päivä alkoi Mukkulan kartanon (remontissa) pihalta, josta lähdettiin hölkkäämään Camping-aluetta (kiinni) kohti ja sitten Ritamäen lehtoalueen (sinivuokkoja ja peippoja) kautta kohti turnauspaikkaa. Matkalla pientä niveljumppaa ja muuta herättelyä. Kokeilimme myös pientä (henkisen) valmennuksen harjoitetta, johon tytöt keskittyivät todella hienosti. 

 

Peleissä meininki olikin aivan jotain muuta kuin edellisessä turnauksessa. Joukkueen henki oli ajoittain todella korkealla, ja tyttöjen kasvoista näkyi että pelissä oli hyvä lataus päällä. Mahtavaa! Ajoittain sitten tunnelma taas vähän synkistyi, pelättiin virheitä, ei haluttu voittaa palloja. Useamman kerran tämä "peikko" saatiin kuitenkin karkoitettua kentältä, joten vuoristoradalla mentiin. 

 

Suorituksista mieleen jäivät: Olivian perusvarmat hyökkäykset (muutama todella "painava" lyönti), Selman hyvin ajoitetut torjunnat ja vastustajan puolustusta pariin kertaan ravistelleet raivoisat pateriinnousut, Lumin väläyttämä aivan mahtava liike etukentän puolustuksessa (tätä halutaan ehdottomasti nähdä lisää!), Saran luotettavat nostot ja kierrelyönnit (mutta missä hyppy?), Iidiksen pari todella viisasta ja räväkkää "passarin ratkaisua" vasurilla (vau!) ja taisteluasenne torjunnassa. Mielessä vahvasti myös Iidiksen teknisesti todella hienot, korkealta lähtevät hyökkäykset joita on nähty treeneissä, mutta ei turnauksessa?

 

Sähäkimmän vastuksen turnauksessa tarjosi BluesVolley Sparkle, jonka pelaajat löivät tiukkoja iskulyöntejä. Kivaa! Olisi voitu taas pitkästä aikaa harjoitella kahdella torjumista. Kiitoksia turnausjärjestäjille hienosta turnauksesta!