Nale 2 siirtyi välierien jälkeen kesälomille

13.4.2014

Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi itsensä naisten kakkossarjan ylemmästä jatkosarjasta aina välieriin asti, mutta putosi jatkosta hävittyään ottelusarjan Espoo Lentikselle 1-2.

Naarasleijonien kausi kakkossarjassa päättyi viime tiistaina Kisahallilla vaihtelevan pelin ja viiden erän jälkeen. Espoo Lentis lähti välieräsarjan toiseen otteluun voitettuaan ensimmäisen kohtaamisen 3-2. Tiistaina molempien joukkueiden peli ailahteli ja eriä mentiin vuorotellen toisen johdossa toisen kiriessä taas etumatkan umpeen. Molemmat joukkueet pelasivat erinomaista syöttöpeliä, ja erityisesti Espoon torjunta asetti Nalelle ajoittain haastetta. Puolustuksessa nähtiin kotijoukkueen puolella kuitenkin erittäin hienoja uhrautumisia ja kun hyökkäyspeli saatiin toimimaan, voitti Nale pelin lopulta 3-1 (26-24, 16-25, 25-16, 25-23).

Kun otteluvoitot olivat tasan, pelattiin yhden erän pituinen ratkaisuottelu. Ratkaisuerässä Espoo keräsi kokoon taistelutahtonsa eikä Nale pystnyt vastaamaan samalla mitalla. Erä meni vierasjoukkueelle 15-25, ja koko ottelusarja näin 1-2.

Nale 2 pelasi kokonaisuudessaan hienon kauden, johon seura, valmentajat ja joukkue voivat olla todella tyytyväisiä. Kausi piti sisällään kovia treenejä, loistavia matseja ja mielettömän hauskoja hetkiä - kiitos mimmit ja ei muuta kuin kesää ja rantoja kohti!