Helsinki Volley 2:n / A-tyttöjoukkueen valmentajaksi Nora Isomäki

17.4.2014

Naarasleijoniin perustettavan uuden kilpatason A-tyttöjoukkueen valmentajaksi on valittu Nora Isomäki. Isomäki on pelannut ja valmentanut Naarasleijonissa kolmen vuoden ajan pääasiassa naisten 2-sarjan joukkueessa sekä toiminut junnuvalmentajien apuna.

”Itselläni on vahva halu kehittyä valmentajana ja toisaalta jakaa sitä tietoa, joka minulle on kertynyt liki 25 vuotta kestäneen lentopallourani aikana. Haluan olla mukana tuottamassa Suomeen hyvätasoisia nuoria lentopalloilijoita ja kehittämässä lentopallotoimintaa pääkaupunkiseudulla. Aktiivisella toiminnalla ja yhteistyöllä voimme luoda alueelle toimivan valmentajaverkoston ja puitteet uudelle liigaseuralle”, Isomäki uskoo.

Isomäki on toiminut pitkään Suomen Lentopalloliitossa luottamustehtävissä ja on edelleen liittohallituksen jäsen. Oman pelaajauransa aikana Isomäelle on kertynyt mm. 270 liigaottelua, neljä SM-mitalia aikuisten sarjoista ja neljä Suomen Cupista sekä beach volleyn puolella kolme SM-mitalia Pro Tourilta.