Pääkaupunkiseudun A-tyttöjen yhteistreenit 15.05. Vantaan Energia-Areenalla klo 18

13.5.2014

Pääkaupunkiseudun yhteistyön puitteissa seuraava konkreettinen askel on edessä!

Kutsumme kaikki pääkaupunkiseudun A-ikäiset tytöt valmentajineen Vantaan Energia-Areenalle 15.5. klo 1800 alkaen yhteistreeneihin.

Treenit vetää Helsinki Volleyn tulevan kauden 1.- ja 2.- joukkueiden valmentajanelikko päävalmentaja Seppo Hoivalan johdolla.

Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen seudun A-ikäiset tytöt. Treeneissä sekä tutustutaan toisiimme valmentajien ja pelaajien kesken että samalla katsastetaan tyttöjen osaamista. Treenien jälkeen toivottavasti voimme jo pitkin kevättä käytyjen valmentajien välisten keskustelujen pohjalta ja tyttöjen katsastuksen jälkeen ohjata tytöt omantasoisiinsa harjoitusryhmiin sekä pelijoukkueisiin maantieteenkin rajoitusten puitteissa toki.

Helsinki Volley 2-joukkueeseen on tarkoitus ohjata motivoituneimmat ja potentiaalisimmat nuoret tytöt.

Toivomme saavamme seudulle yhteensä 4-5 A-tyttöjen joukkuetta A-tyttöjen sarjaan sekä kaikille sopivan tasoisia joukkueita naisten sarjoihin, joissa tytöt voivat pelata joko muiden ikäisten naisten kanssa tai omilla joukkueillaan.

Olemme käyneet paljon keskusteluja valmentajien kesken tänä keväänä. Tilanne on, että tämän ikäisiä tyttöjä on useassa seurassa vain muutamia. Vain parissa seurassa tyttöjä on riittävästi omaan joukkueeseen. Voimat yhdistämällä voimme tarjota kaikille omat joukkueensa ja mahdollisuuden jatkaa treenaamista hyvässä porukassa.

Tämä tilaisuus on osa pääkaupunkiseudun yhteishanketta nostaa täältä naisten lentopallojoukkue liigaan lähitulevaisuudessa. Tilaisuus on osa pyrkimystämme yhdessä seurojen kesken pystyä mahdollistamaan kaikille lentopalloileville nuorille tytöille urheilijan polku kokonaisuudessaan kotiseudullaan.

Treenien ohjelma:

1800 – avaus ja lämmittely