Nale 2 otti kauden ensimmäisestä sarjapelistä täydet pisteet

12.10.2014

Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi kauden ensimmäisen sarjapelinsä Woimamammojen vieraana, mutta tutussa kotihallissa Kisiksellä. Pelistä odotettiin etukäteen kovaa, koska vastustajan tiedettiin koostuvan hyvistä ja kokeneista pelaajista.

Ensimmäinen erä starttasi kotijoukkueen tahdissa, Nale 2 seurasi muutaman pisteen perässä aina erän lopulle asti. Määrätietoinen ja sitkeä työskentely kuitenkin tuotti tulosta, ja joukkue voitti sen tärkeimmän eli erän viimeisen pisteen.

Toinen erä alkoi ensimmäisen erän alun tapaan pienillä vastaanottovaikeuksilla. Heidi Olkkonen tuli hienosti kentälle erän puolessa välissä ja hyökkäsi tehokkaasti pelin loppuun asti. Nalen kanadalainen passarivahvistus Jenna Thomson pyöritti taitavasti peliä ja sai kuviohyökkäykset toimimaan. Sekä toisen että kolmannen erä ratkaisupalloja päätti erinomaiseen syöttövireeseen päässyt Anni Jyrkinen.

Viimeistään kolmannen erän puolivälissä kotijoukkue päätti luovuttaa, joten Naarasleijonat pääsi jatkamaan sarjaa täyden pistepotin kanssa. Ottelun lopullisiksi numeroiksi jäi 0-3 (17-25, 20-25, 17-25). Seuraavan kerran Nale 2 pelaa ensi sunnuntaina Kisahallilla Töölön Vesaa vastaan klo 14.30. Tervetuloa!