Woimamammat jäi toiseksi Nale 2:lle

16.11.2014

Kakkosjoukkueen voittoputki sai jatkoa, kun kauden viideskin peli päättyi selkeään 3-0 voittoon. Kisahallin sunnuntai-iltapäivässä ei nähty ihmeitä, mutta perusvarmalla pelillä kotijoukkue otti jälleen täydet kolme pistettä.

Naarasleijonien syöttö oli erinomaisessa tikissä, kuten joukkueiden välisessä ensimmäisessäkin pelissä. Valmentajan mukaan hyvästä syötöstä saatua etua ei kuitenkaan pystytty optimaalisella tavalla hyödyntämään. Kun vastustajan vastaanotto oli epävarmaa, se ei päässyt hyökkäämään, vaan joutui toimittamaan helppoja palloja. Omissa hyökkäyksissä ei kuitenkaan oltu tarpeeksi kovia, vaikka paljon vapaita hyökkäyspaikkoja oli tarjolla.

Woimammammat oli oman nostonsa kanssa vielä pahemmissa vaikeuksissa, eikä saanut myöskään puolustuksella palloja peliin. Ensimmäinen erä oli täysin Nalen hallussa ja suurin osa pelistä edettiin Nalen muutaman pisteen johtoasemassa. Kolmannen erän lopussa Woimamammat kiri aivan parin pisteen päähän, mutta lopulta pallo saatiin lattiaan ja loppuvihellys ilmoille. Numeroiksi jäi 3-0 (25-8 25-18 25-23), Nalen parasta peliä esitti keskeltä erityisesti torjuntapisteitä napsinut kapteeni Laura Kumpulainen. Ensi lauantaina Nale 2 metsästää pisteitä toiselta kisahallilaiselta eli Töölön Vesalta.