Kakkosjoukkueella upea syyskausi: pelit jatkuvat ylemmässä jatkosarjassa

8.12.2014

Nale 2 pelasi ennätyshienon syyskauden ja jatkaa keväällä kakkossarjan ylempään jatkosarjaan. Kaikkiaan kahdeksasta ottelusta kertyi täydet 24 pistettä.

Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi lyhyen ajan sisään kolme viimeistä peliään syyskaudella pelattavasta runkosarjasta. Lauantaina 22.11. vastassa oli toinen Kisiksen joukkue Töölön Vesa, joka taipui Nalelle yllättävän helposti. Töve ei saanut ykköshyökkääjästä parhaita tehoja irti Nalen hyvän syötön ja sitä seuranneen huonon vastaanoton vuoksi. Töve paransi peliään koko ajan, mutta lopputuloksena kuitenkin Töve-Nale 0-3 (14-25 18-25 20-25).

Seuraavana tiistaina pelattiin Puistolan pienessä salissa Puma 3:sta vastaan. Puma oli ainoana joukkueena ottanut ensimmäisellä kierroksella naarasleijonilta yhden erän ja toisti tempun myös toisessa kohtaamisessa. Nalen peli oli ensimmäisessä erässä hermostunutta ja virheitä kertyi. Pelirytmiin päästiin mukaan vasta erän lopussa eikä kiri enää riittänyt erävoittoon. Oma peli saatiin kuitenkin käyntiin ja lopuista eristä otettiin voitot ongelmitta. Ottelun tulos Puma-Nale 1-3 (25-23 12-25 12-25 16-25).

Syksyn viimeiseen peliin torstaina 4.12. Nale lähti normaalia pienemmällä kokoonpanolla ja kentälle saatiin myös vähemmän mukana olleita pelaajia. Tapanilan Erän ykkösjoukkuetta vastaan taisteltiin kahdessa erässä jatkopisteille saakka, mutta eriä ei silti luovutettu. Loistava syöttö on ollut Nalen vahvuuksia koko kauden ajan ja taas kerran muutaman pisteen kaulat saatiin kurottua umpeen syöttöruudun hyvien esitysten ansiosta. Nale hyökkäsi laajalla skaalalla ja tulos 3-0 (25-20 27-25 26-24) osoitti, että joukkuessa riittää taitavia pelaajia useammankin kentällisen verran.

Joukkueen pelit jatkuvat siis joulutauon jälkeen; peliohjelma vahvistuu myöhemmin.