Kakkosjoukkue ei tehnyt turhaa matkaa Raisioon

17.1.2015

Ylempi jatkosarja alkoi syyskauden hyvässä vireessä.

Nalen kakkosjoukkue käynnisti kevätkauden ylemmän jatkosarjan ottelulla Raision Loimua vastaan viime sunnuntaina. Raisiolla tiedettiin olevan nuori ja taitava jokkue. Nale lähti otteluun hiukan vajaalla kokoonpanolla, mutta hyvällä asenteella pitkän joulutauon jälkeen. Matka Raisioon ei ollut turha, vaan mukaan saatiin täydet kolme pistettä.

 

Läpi ottelun Nale sai pidettyä oman syöttönsä hyvänä ja hyökkäysvalikoiman laajana. Puolustuksessa nähtiin hyvää työskentelyä ja vastaanotto toimi mainiosti lukuunottamatta pientä notkahdusta toisen erän alussa. Ensimmäisen erän naarasleijonat omistivat selvästi ja rasiolaisille kertyi vain 16 pistettä. Toisen erän alun vaikeudet näkyivät tuloksessa ja myös kolmannessa erässä kotijoukkue sai omaa peliään hieman paremmin käyntiin. Kaiken kaikkiaan kotijoukkue teki enemmän virheitä sekä hyökkäyksessä että vastaanotossa. Lopputuloksena peli Nalelle 0-3 (16-25 22-25 19-25).

 

Erityisen ilahduttavaa pelissä oli jälleen erinomaiset kentälle tulot varsinkin suoraan syöttöruutuun. Myös valmentaja piti ottelua yhtenä kauden parhaista. Sunnuntaina 25.1. kakkosjoukkue pääsee vierailemaan Korsossa, ensimmäinen jatkosarjan kotiottelu pelataan su 1.2. Loimua vastaan.