Kakkosjoukkue ylemmän jatkosarjan lohkokakkosena

15.2.2015

Nale 2:n kevätkausi on käynnistynyt syykautta hieman vaihtelevammin. Neljän pelin jälkeen joukkue pitää lohkonsa kakkossijaa. Pisteitä on kertynyt yhtä paljon kuin lohkoykkösellä Sopalla, jolla kuitenkin on pelattuna yksi peli vähemmän.

Nale 2 on ehtinyt pelata jatkosarjan kuudesta pelistään nyt neljä. Kolmesta viimeisimmästä pelistä on kertynyt yhteensä viisi pistettä.

Nale vieraili Korson Vedon kotihallissa su 1.2.  Peli päättyi Nalen 1-3 voittoon, mutta ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella voiton eteen saatiin tehdä töitä. Kove pääsi yllättämään vierailijansa ensimmäisessä erässä hyvällä verkkopelillä erityisesti laidoista. Toiseen erään Nale toipui yllätyksestä ja vei kaksi seuraavaa erää helposti. Kolmannen erän loppua kohti Kove otti loppukirin ja läheni jo erävoittoa. Hyvä syöttöputki pelasti kuitenkin Nalen ja ottelusta saatiin täydet pisteet (erät 25-21, 12-25, 12-25, 22-25).

Seuraavat kotipelit jo kerran kaadettua Raision Loimua ja Someron Palloa vastaan noudattivat keskenään lähes samaa kaavaa. Kaksi ensimmäistä erää voitettiin selkeästi. Nosto kulki ja passari Jenna Thomson sai pyörittää peliä laajalsi. Loimua vastaan erityisesti Heidi Olkkonen pelasi hakkurin paikalla erinomaisen tehokkaasti. Tehot eivät kuitenkaan riittäneet, sillä molemmissa peleissä kolmannessa erässä Naarasleijonien hyvä peli tyrehtyi. Aika ajoin painittiin vastaanoton kanssa eikä palloa saatu tapettua. Virheet erityisesti erien lopussa maksoivat täydet ottelupisteet ja kotijoukkue hävisi sekä Loimulle että Sopalle 2-3 (25-12, 25-18, 23-25, 20-25, 10-15 ja 25-22, 25-21, 10-25, 23-25, 11-15).

Kakkosjoukkue viettää nyt kaksi viikkoa hiihtolomaa ja jatkaa pelejä Kisiksellä su 1.3. Kovea vastaan.