Nale2 jatkaa kakkossarjan välieriin

24.3.2015

Naarasleijonien kakkosjoukkue on varmistanut paikkansa sarjan kahdeksan parhaan joukossa. Pelit jatkuvat välieräotteluilla, joissa vastaan asettuu Karhulan Veikot.

Nale 2 pelasi hieman vaihtelevan, mutta riittävän tehokkaan kevätkauden ylemmässä jatkosarjassa. Tappioita kertyi yhteensä kolme, yksi Raision Loimulle ja kaksi Someron Pallolle. Tappiopeleistäkin kertyi kuitenkin pisteitä, jotka yhdessä otteluvoittojen kanssa oikeuttivat 11 pisteeseen ja lohkon kakkossijaan. 

 

Kunkin lohkon kaksi parasta jatkoi puolivälieriin, jossa Nalen vastustajaksi osui Supi Volley Tampereelta. Yhtään ylimääräistä erää ei tarvittu, sillä Nale voitti molemmat ottelut suoraan kolmessa erässä (3-0; 25-20, 28-26, 25-22 ja 0-3; 22-25, 21-25, 21-25). Supi Volleyllä oli taitava ja tasainen joukkue, josta ei kuitenkaan riittänyt ratkaisijoita. Muutama pelaaja tuotti aloittussyöttöruudussa ja nelospaikalla Nalelle hieman vaikeuksia, mutta erityisesti keskipelissä Nale oli selvästi vahvempi. Hyvät puolustukset ja hyökkäysvoima laajalla skaalalla vei Naarasleijonat selkeään voittoon molemmissa otteluissa.

 

Nalen joukkue on kärsinyt läpi kevään sairastumisista, mikä on verottanut pelaajien määrää sekä harjoituksissa että peleissä. Toivotaan, että joukkue saadaan taas pian täyteen vahvuuteen, kun kauden tiukimmat pelit ovat edessä. Välierien ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 29.3. klo 14.30 Kisiksellä, tervetuloa mukaan kannustamaan!