Pasi Viitanen tulee Seppo Hoivalan aisapariksi Helsinki Volleyn valmentajaksi naisten 1-sarjaan

17.4.2015

Tämä uutinen noteerattiin myös Lentopalloliitossa, joka uutisoi sivuillaan 16.4.2015 asiasta seuraavasti:

Viitanen on ollut aikoinaan lentopalloliitossa juniorimaajoukkueiden mukana ja vetänyt myös valmentajakoulutuksia. Valmennustehtävissä hän on viimeksi toiminut OrPossa naisten Mestaruusliigassa. 

 

- Halusin uusia haasteita ja tämän organisaation tuoreus viehätti ja helpotti osaltaan päätöksentekoa. Tietenkin suuri merkitys oli sillä, että tunnemme Sepon kanssa toisemme hyvin. Olemme viime kaudenkin aikana jutelleet useaan otteeseen ja ajatuksemme kulkevat lentopallonkin saralla samoilla linjoilla, Viitanen kertoo.

 

- Valmentajana laitan itseni täysillä peliin ja uskon laadukkaaseen tekemiseen. Salille on turha mennä, jos hommaa ei tee tosissaan. Urheilusta on tietenkin nautittava ja sen on oltava hauskaa, mutta se ei tarkoita laiskottelua harjoittelussa. Ainoana joukkueen tavoitteena näen liigaan nousun.

 

Myös Seppo Hoivala ja Helsinki Volleyn toiminnanjohtaja Jaana Ylitalo ovat ilahtuneita ja innoissaan siitä, että Viitanen liittyy Helsinki Volleyn valmennustiimiin ja organisaatioon. 

 

- Pasin kanssa ollaan molemmat Oriveden kasvatteja ja jollain tapaa saman koulukunnan poikia. Hänellä on vahva osaaminen lajista ja organisaation kehittämistä. Olen satavarma, että Pasin kanssa saadaan rakennettua hyvä valmennuspaketti ja kokonaisuus, millä on hyvä lähteä uuden joukkueen kanssa kohti tulevaa menestystä, Hoivala sanoo.

 

- Helsinki Volleyllä on edessään seitsemäs toimintakausi. Joka vuosi on menty pienin askelin eteenpäin mutta uskon, että Pasin mukaantulo auttaa meitä tekemään nyt sen ison harppauksen mitä juuri tällä hetkellä tarvitsemme. Uskon, että yhteistyöstä tulee antoisaa. Nyt ryhdymme töihin, että valmennuksen lisäksi myös organisaatio kehittyy liigan tasolle ennen sinne nousua, Ylitalo sanoo.