Kutsu seurainfoon 16.9.2015

14.9.2015

Kausi lähenee alkuaan!

Haluammekin koota seuran valmentajat, joukkueenjohtajat sekä muut seuran toiminnassa mukanaolevat koolle ennen kauden alkua. Tilaisuus on avoin myös muille seuran toiminnasta kiinnostuneille.

Tarkoituksena on käydä läpi käytännön-asioita, jakaa tietoa seuramme toiminnasta ja vastata osallistujien kysymyksiin. Toivomme keskustelua ja avoimuutta. Yhdessä saamme asiat tapahtumaan ja yhteistyö tekee meistä laadukkaan seuran kaikille jäsenille.

Paikalla omista rooleistaan ja tehtävistään seurassa puhumassa mm. Helsinki Volleyn johtohenkilöitä ja seuramme puheenjohtaja Nora Isomäki.

Kokoontumisen jälkeen on mahdollisuus päästä seuraamaan liiganousuun tähtäävän edustusjoukkueemme harjoituksia.

Seura-info järjestetään 16.9 Klo 18:00 Töölön kisahallissa, A-puolen kokoushuoneessa.
Ilmoittautumiset osoitteella katri.penttinen (a) gmail.com. Tervetuloa mukaan!