Tsemppiksen kausi alkoi vauhdikkaasti

7.10.2015

Naisten kakkossarjaa pelaavan Nale Tsemppiksen kausi alkoi vauhdikkaasti, kun joukkueella oli neljän päivän sisällä turnaus ja kaksi sarjapeliä.

Tsemppis aloitti pelikautensa lauantaina 3. lokakuuta Espoonlahden Iskun järjestämässä Syysturnauksessa. Kovatasoisessa alkulohkossa joukkue sai vastaansa Töölön Vesan, Tapanilan Erän ja Rekolan Raikkaan ja pelasi kaikki pelinsä tasan 1-1. Tsemppis jäi kuitenkin lohkossaan vasta sijalle 3 ja pelasi turnauksessa sijoista 7.-9. Loppuottelut joukkue voitti kohtalaisen helposti, molempien pelien päättyen Tsemppiksen 2-0 voittoon.

Joukkueen ensimmäinen sarjapeli oli vuorossa heti seuraavana päivänä, kun Tsemppis sai Kisahallille vieraakseen HyPen. Kenties turnausväsymyksestä johtuen joukkue heräili hitaasti, ja HyPe vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä lukemin 18-25 ja 15-25. Kolmannessa erässä Tsemppis pääsi vihdoin kunnolla peliin mukaan, ja taisteli erävoittoon pistein 26-24. Myös neljännessä erässä joukkue pelasi hyvin, voittaen erän 25-22 ja tasoittaen pelin tilanteeseen 2-2. Viimeisessä erässä Tsemppis ei kuitenkaan enää saanut pidettyä HyPeä takanaan, vaan erä meni HyPelle pistein 7-15. Vaikka pelistä ei tullutkaan voittoa, oli Tsemppis tyytyväinen pelin tasoon ja avasi pistetilinsä heti ensimmäisestä sarjapelistä!

Yhden lepopäivän jälkeen oli aika palata pelikentille. Tiistaina 6. lokakuuta Tsemppis sai Puistolassa vastaansa PuMa 2:n. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen ja joukkueet saivat pisteitä lähestulkoon vuorotellen. Erän loppupuolella Tsemppis sai kuitenkin otettua etumatkaa, ja voitti erän 20-25. Toisessa erässä Tsemppis johti peliä jo lukemin 0-7, kun PuMa sisuuntui ja tuli lähes rinnalle. Tsemppis sai kuitenkin pidettyä pelivireen yllä, ja voitti erän lukemin 19-25. Myös viimeinen erä oli Tsemppiksen hallussa lähestulkoon alusta loppuun, päättyen 18-25 Tsemppikselle.

Nyt joukkueella on vuorossa ansaittu viikon treenitauko. Seuraava sarjapeli pelataan Korson Vetoa vastaan sunnuntaina 18.10. Töölön Kisahallilla, tervetuloa katsomaan!