Power Cup 2017 Vantaalla - myös Nale mukana järjestäjänä

1.12.2015

Power Cup 2017 Vantaalla

Vuoden 2017 Power CUP:n valmistelu alkavat!

Seitsemän pääkaupunkiseudun lentopalloseuraa järjestävät yhdessä Power CUP -turnauksen Vantaan Myyrmäessä vuonna 2017. Mukana ovat PuMa-Volley, Naarasleijonat, Blues-Volley, Espoo Lentis, Vantaan Lentopallo, Korson Veto ja Keimolan Kaiku. Järjestävät seurat ovat perustaneet järjestelytoimikunnan, jonka puheenjohtajana toimii Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja. Projektipäälliköksi on valittu PuMaa ja VanLea edustava Vesa Kauppi. Muut toimikunnan jäsenet ovat Minna Saarinen (BV), Jari Lankinen (Keimola), Jaana Ylitalo (Nale), Heini Manninen (KoVe) ja jaetulla vastuulla Hannu Lehto ja Riitta Metsäkoivu (EsLe).

Seurat järjestävät ideointipalaverin to 10.12. klo 18 Keimolan Kaiun majalla, johon jäsenseuroista voi osallistua laajasti mukaan haluavia.
Tarkoitus on keksiä korkealentoisiakin ideoita, joista sitten lähdetään kehittelemään toteuttamiskelpoisia. Nalelaiset voivat ilmoittautua Jadelle yjaana(a) gmail.com, puh. 040 717 4159.

Projektiin tarvitaan paljon talkoolaisia majoitusvalvojista, ruoan jakajiin ja kenttähenkilöihin. Kaikki ammatillinen kokemus on myös tarpeen mm. terveydenhuoltoalalta ja turvallisuustoiminnasta. Tässä vaiheessa etsitään ihmisiä, jotka pystyvät suunnittelemaan ison tapahtuman eri vastuusektoreiden toimia. Ideointiin otetaan mielellään mukaan myös nuoria!

Tervetuloa mukaan järjestämään lentopallon suurtapahtumaa pääkaupunkiseudulle!