Gina Rask Helsinki Volleyn päävalmentajaksi – NALE ja Puma tiivistävät yhteistyötä kahden ykkössarjajoukkueen muodostamisessa

29.7.2016

Naarasleijonat ja Puma-Volley tiivistävät yhteistyötä naisten huippulentopallotoiminnassa Helsingissä. Tavoitteena on kehittää kahden Helsinki Volley -nimen alla kulkevan ykkössarjajoukkueen ja niiden alla toimivien rakenteiden avulla lentopallopolkua tuleville huippupelaajille sekä nostaa Helsingin lentopallo aikaa myöten Suomen kärkeen.

Gina Rask ottaa päävalmentajavastuun Helsinki Volley -kokonaisuudesta ja sen yhteydessä toimivasta laajasta harjoitusryhmästä sekä toimii 1-joukkueen päävalmentajana. Rask on valmentanut viime kaudella Helsinki Volley 2 -joukkuetta ja aikaisemmin toiminut Helsinki Volley 1:n 2-valmentajana. Hän on Etelän alueen aluevalmentaja sekä liikunnanohjaaja ja 3-tason valmentaja.  HEL Volley 1 -joukkueen 2-valmentajana toimii Kirsi Hyttinen.

Jouni Lind ottaa pelivalmentajavastuun ja osittaisen harjoitusten ohjaamisvastuun toisesta Helsinki Volley -ykkössarjajoukkueesta. Lind on valmentanut viime kaudella PuMan 2-sarjajoukkuetta ja useita vuosia juniorijoukkueita, aikaisemmin myös Tapanilan Erän 3-sarjamiehiä. Lindillä on myös 3-tason valmentajakoulutus.

Ykkössarjasta kiinnostuneille pelaajille järjestetään harjoitukset kahden viikon ajan tiistaina 2. ja 9.8. klo 17-19 ja keskiviikkona 3. ja 10.8. klo 19-21 Puistolan urheilutalolla, Koudantie 2. Viime kauden HEL Volley 2 -joukkueen pelaajat voivat ilmoittautua Nimenhuudossa. Viime kauden HEL Volley 1 -joukkueen ja mahdolliset uudet ykkössarjasta kiinnostuneet pelaajat, ilmoittautuminen Ginalle.

Joukkueet muodostetaan elokuun aikana.

Lisätiedot:

PuMa-Volley: Jouni Lind jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305

Naarasleijonat: Jaana Ylitalo yjaana@gmail.com p. 040 717 4159

Päävalmentaja: Gina Rask gina.rask@gmail.com p. 040 412 0576