POWER CUP Vantaalla 8.–11.6. 2017 – tule mukaan talkoolaiseksi!

22.11.2016

Naarasleijonat NALE ry, on mukana järjestämässä Power Cup -turnausta Vantaalla, Myyrmäen Urheilupuistossa, ensi kesänä 8.–11.6.2017. Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma. Siihen osallistuu vuosittain n. 8 000 pelaajaa.

Vastuullamme on n. 700 talkoolaisen löytäminen yhdessä kuuden muun pääkaupunkiseudun lentopalloseuran kanssa. NALEn lisäksi mukana ovat Keimolan Kaiku, Korson Veto ja Vantaan Lentopallo Vantaalta, PuMa Volley Helsingistä, Blues Volley Järvenpäästä ja Espoo Lentis Espoosta.

Power Cup antaa hyvän mahdollisuuden joukkueille hankkia rahaa omaan toimintaansa. NALE kerääkin nyt joukoistaan mukaan innokkaita talkoolaisia. Ilmoittaudu siis itse Power Cupin sivuilla www.powercup.info ja kutsu mukaan myös isät, äidit, siskot, veljet, mummot, vaarit, sedät, tädit, ystävät, serkut, kaimat ja naapurit. Ihan kaikki! Ilmoittautumissivun Osallistu-sarakkeesta löydät Tule talkoolaiseksi -lomakkeen.

MUISTA MERKITÄ ILMOITTAUTUESSASI MYÖS SEURAN NIMI (Naarasleijonat) JA HALUTESSASI JOUKKUEEN NIMI LISÄTIETOJA KOHTAAN (HEL Volley, Tsemppis, A-tytöt, Strong, Power, E/F-tytöt)

Talkootehtäviä löytyy monenmoista. Voit tutustua vaihtoehtoihin Power Cupin info-sivulla. Talkoolaisia tarvitaan majoituskouluille valvontatehtäviin, kilpailu- ja kenttätoimintaan, ruokailutehtäviin esim. ruoanjakajiksi, ensiaputoimintaan (mm. lääkäreitä ja sairaanhoitajia), kisapaikan kioskimyyjiksi, järjestystehtäviin, kuljetustehtäviin, turvallisuustehtäviin, tiedotukseen ja viestintään sekä kansainvälisiin tehtäviin.

TEHDÄÄN YHDESSÄ TÄSTÄ "ETELÄN" POWERISTA LOISTAVA JUTTU!

Lisätietoja: Jaana "Jade" Ylitalo, yjaana@gmail.com, puh. 040 717 4159