TARVITSEMME SINUA – TULE MUKAAN !

16.2.2017

Vantaan POWER CUP:n (8.-11.2017) järjestelyt etenevät kovaa vauhtia. Nyt heti alkuvuodesta on oikea hetki ilmoittautua talkoolaiseksi kesän Poweriin. Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Tapahtumapaikkakunta vaihtuu vuosittain, viimeksi Power Cup järjestettiin täällä pääkaupunkiseudulla vuonna 2002, Helsingissä. Myös silloin Naarasleijonat olivat järjestelyissä mukana. Nyt on vuorossa Vantaan Myyrmäki. On upea juttu olla toteuttamassa myös tätä Poweria yhdessä kuuden muun alueen lentopalloseuran kanssa (Blues Volley, Espoo Lentis, Keimolan Kaiku, Korson Veto, Puma Volley ja Vantaan Lentopallo).

Yleistä tietoa Power Cupista löytyy täältä: http://www.powercup.info/etusivu.html

Turnauksessa tarvitaan talkoolaisia monella eri osa-alueella. Tarvitaan mm. kentänhoitajia, majoituskoulujen valvojia, kioskeihin myyjiä, ruoan jakajia, henkilöitä järjestyksen valvontaan ja ensiapuun. Kaikille pyrimme järjestämään mahdollisimman hyvin omia toiveita vastaava tehtävä, johon tarjotaan ennen turnausta myös riittävä koulutus.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua myös, vaikka et voisikaan osallistua jokaisena turnauspäivänä. Yhdenkin päivän talkootöistä on apua. Töitä löytyy myös jo ennen turnausta sekä turnauksen jälkeen purkutöissä. Tämän lisäksi talkoolaisia voi osallistua myös ilmoitusmyynnin kautta, vaikka itse turnaukseen ei olisikaan mahdollista osallistua.

Naarasleijonille tulee erityisesti vastuuta ruoan jakelusta mutta toki muihinkin tehtäviin voit ilmoittautua aivan yhtä hyvin. Ruokailu tapahtuu Myyrmäen Energia Areenassa eli ihan tapahtuman keskiössä. Ruoan jakelussa on mahdollista jakaa työvuoroja osiin esimerkiksi lounaan ja päivällisen suhteen tai työskennellä koko päivän.

Erilaisiin talkootehtäviin voit tutustua tarkemmin Powerin sivujen talkoo-osiossa. Samalla sivulla voit ilmoittautua talkoolaiseksi. Talkoosivut löytyvät osoitteesta: www.powercup.info/osallistu/tule-talkoolaiseksi.html

Muista merkitä seuran nimi Naarasleijonat (NALE).

Kaikilla osa-alueilla kaivataan vielä runsaasti apua. Mikäli sinusta tuntuu, että tehtävien joukosta ei löydy sopivaa tai aikataulut vaikuttavat hankalinta niin ota rohkeasti yhteyttä minuun. Yhdessä löydämme varmasti sopivan tehtävän.

Jokainen talkoolainen saa talkoopaidan ja lämpimän ruoan. Myöhemmin tarkentuvat muut mahdolliset edut.

Kutsukaa mukaan myös siskot ja veljet, isät ja äidit, sedät ja tädit, ystävät ja vaikka työkaveritkin.

Hyvä idea on myös koota vaikka se vanha joukkue kasaan ja tulla joukolla tekemään hyvää ”vanhalle” seuralle ja sen nuorille pelaajille - tulevaisuuden lupauksille. Kaikkien sähköpostiosoitteita minulla ei ole mutta jakakaa te tietoa eteenpäin.

Luvassa on iloa, riemua, yhteisöllisyyttä ja tekemisen meininkiä. Rakennetaan tästä yhdessä hieno etelän POWER!

Jaana ”jade” Ylitalo

Naarasleijonat NALE ry