Kirsi Hyttinen Helsinki Volleyn päävalmentajaksi – Gina Rask jatkaa 2-valmentajana

21.7.2017

Helsinki Volleyn 1-joukkueen päävalmentaja vaihtuu. Valmennusvastuun ottaa viime kaudella 2-valmentajana toiminut Kirsi Hyttinen kun taas viime kauden päävalmentaja siirtyy 2-valmentajaksi. Valmennustiimiä täydentää apuvalmentaja Edvard ”Eetu” Kuusmik. Joukkueenjohtajana jatkaa Jaana Ylitalo.

”Pitkäjänteinen työ pääkaupunkiseudulla näkyy joukkueessamme. Siitä kiitos kuuluu erityisesti pelaajille ja valmentajille, jotka ovat tehneet pitkää päivää lentopallon kanssa. Valmennuksellinen ajatukseni on ollut, että teen töitä joukkueen kanssa, johon itse uskon ja luotan. Tämä luottamus on rakentunut nyt niin, että otan motivoituneena ja hyvillä mielin valmennusvastuun.

Uskon, että pelaajataustani tukee pelaajia positiivisesti ja lisää ymmärrystä välillämme, vaikka roolit ovat nyt erilaiset. Fiilikset lentopallokentällä on itse koettava, että ymmärtää sivusta mistä on kyse.

Elokuussa palaamme Kisahallille ja lähdemme rakentamaan uutta, iloista lentopallokautta”, toteaa Hyttinen.

Pelaajasopimuksia on jo mukava paketti kasassa. Julkistamme niitä kesän mittaan vähitellen. Sopimustilannetta voit seurata Helsinki Volleyn sivuilta https://www.helsinkivolley.fi/

Lisäinfoa Helsinki Volley:n asioihin liittyen antavat:

Kirsi Hyttinen
puh. 044 371 8192

kirsihyttinen1(a)outlook.com

 

Jaana Ylitalo
puh. 040 717 4159

yjaana(a)gmail.com