Seuran perustaja ja kunniapuheenjohtaja Seija Tamminen täytti keväällä pyöreitä vuosia

21.7.2017

Seija Tamminen, seuran perustaja ja kunniapuheenjohtaja
Seija yhdessä Helsinki Volleyn pelaajien sekä joukkueen valmentajien Ginan ja Kirsin ja joukkueenjohtajan Jaanan kanssa

Naarasleijonat NALE ryn perustaja ja kunniapuheenjohtaja Seija Tamminen täytti keväällä 80 vuotta.

Seijaa muistettiin kukkasin ja pienin lahjoin Helsinki Volleyn kevään kotiottelussa, jonka kotiotteluita Seija seuraa innokkaasti kuten muidenkin NALEn joukkueiden.

Lentopallon lisäksi Seija on aktiivisesti mukana mm. voimistelun ja tanssin pyörteissä unohtamatta SPR-toimintaa.

Seijasta voisi monet nuoremmatkin ottaa mallia, sillä Seija osallistuu edelleen seuran talkoisiin aktiivisesti, ollen mukana mm. kesäkuun alussa Fortum Power Cup 2017 talkoolaisena.