NALE Cn kauden alku

15.11.2017

NALE C kaudella 2017-2018

NALE Strong ja NALE Power yhdistyivät kauden alussa NALEn C-tytöiksi.

NALE C:ssä harjoittelee tällä hetkellä 15 tyttöä, joista 13 tytöllä on pelaajalisenssi.

NALE C aloitti kauden hienosti. Tasoturnauksessa Espoossa 8.10.2017 tytöt voittivat kaikki 3 ottelua.

Vastassa olivat PuMa C2, EsLe C2 sekä EsLe C1. Tytöt voittivat kaikki pelit hienosti 2-0!

1. pooliturnaus Järvenpäässä 4.11.2017 olikin jo hieman haastavampi.

Vastaan tulivat SalVi Blu Salosta, VanLe Blu Vantaalta ja BV/MU Järvenpäästä/Mäntsälästä.

Ensimmäiset pelit SalVi:ä ja VanLe:a vastaan NALE C hävisi melko reilusti, mutta viimeinen peli  BV/MU vastaan olikin varsinainen jännitysnäytelmä.

Tytöt taistelivat ensimmäisen erän voittoon, mutta hävisivät seuraavan erän.

Viimeisessä erässä tytöt taistelivat kovasti, mutta hävisivät niukasti 13-15. Eli peli meni erin 1-2 isäntäjoukkueelle.

Seuraava turnaus pelataan lauantaina 25.11.2017 Hollolassa, jossa vastaan asettuvat SV Sipoosta, Salpis Hollolasta sekä jälleen BV/MU Järvenpäästä.

Olisikohan revanssin aika...