NALE 35 – SUOMI 100

17.1.2018

NALE 35 - SUOMI 100 juhlavieraita
Juhlissa paikan päällä olleet palkitut (oikealta) Liisa, Ilona, Sonja ja Tuuli sekä jakajina toimineet Nora, Virpi ja Jaana
Lentopalloliiton levykkeen ja ansiomerkkien saajat (oikealta) Päivi, Nora ja Jaana sekä jakajina toimineet Seija ja Virpi sekä illan juontaja Mona
Kunniapj Seija, Jellona ja Virpi
Trubaduuri Vihtori Maijanen
Maamme laulu

NAARASLEIJONAT JUHLI 35-VUOTISTA TAIVALTAAN

ja samalla Suomen 100-vuotispäivää 5.12.2017 Helsingissä. Lähes 100 nykyistä ja entistä seuran pelaajaa, valmentajaa, hallituksen jäsentä, taustatyötä tekeviä ja yhteistyökumppaneita oli paikalla ja juhlista kehkeytyikin varsin mukava ja lämminhenkinen nuorten ja hiukan kokeneempien lentopalloihmisten tapaaminen.

Puheenjohtaja Nora Isomäki kiitteli tervetuliaispuheessaan seuran loistavaa pärjäämistä haastavassa toimintaympäristössä Helsingin keskustassa. Pieni seura pyörittää useita joukkueita aina liikuntaleikkikoulusta muutaman vuoden sisällä Mestaruusliigaan nousua havittelevan edustusjoukkueeseen. Kokeneempi kaarti voitti 35-vuotiaiden Suomen mestaruuden viime keväänä. Pelaajista ei ole pulaa vaan seura kiinnostaa kaiken ikäisiä ja kaiken tasoisia pelaajia. Se on merkki hyvästä tekemisestä. Lajin kiinnostukseen nähden kaupungin salitilanne huolettaa ja myös valmentajista on pulaa.

Naarasleijonat palkitsi useita henkilöitä kiitoksena seuran eteen tehdystä työstä. Lisäksi Lentopalloliitto palkitsi kultaisella ansiolevykkeellä Päivi Tahvanaisen, pronssisella ansiomerkillä Nora Isomäen ja kultaisella ansiomerkillä Jaana Ylitalon. Onnittelut vielä ja kiitokset pitkäaikaisesta ja huomattavasta panoksesta lentopalloon niin seura- kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Musiikista vastasi trubaduuri Vihtori Maijanen ja ilta päättyi juhlavasti yhteiseen ja raikuvaan Maamme-lauluun.