NALE 2:sen viikko alkoi lohkokärjen kaatamisella suoraan kolmessa erässä

19.11.2018

Maanantai-iltana Kisahallin lehterit täyttyivät faneista seuraamaan jännittävää revanssiottelua Tapanilan Erää vastaan. Edellinen kohtaaminen päättyi tiukan kamppailun jälkeen meidän hyväksi 3-2.

Maanantain ottelu sai unelma-alun ensimmäisessä erässä, kun ylläpidimme tasaista muutaman pisteen johtoa läpi erän. Lopulta erään löytyi trillerin ainekset, kun vastustajat vahvan syötön ansiosta meinasivat nousta rinnalle, mutta lopulta erä päättyi kotijoukkueelle lukemin 25-23.

Vahva esitys jatkui toisessa erässä, joka päättyi lukemin 25-18.

Kolmas erä alkoi vieraiden kommennuksessa, mutta pienen alkukankeuden jälkeen nousimme tasoihin ja lopulta ohi ja nappasimme puhtaan 3-0 voiton ja täydet 3 sarjapistettä!

Sairastumisesta johtuen pelasimme poikkeavalla kokoonpanolla ja osa meistä pääsi kokeilemaan täysin uutta pelipaikkaa, mutta tästä huolimatta onnistuimme joukkueena hienosti ja pidimme hyvää tunnelmaa yllä läpi pelin. Kyklooppihattu jaettiin tälla kertaa kahdessa osassa, passari Lina Ellilälle ja keskitorjuja Vilma Sareliukselle. Aloitimme kyklooppihatun (joukkueen mvp/onnistuja/tsemappari) jakamisen edellisviikolla Karkkilan 3-0 vierasvoiton jälkeen. Silloin ensimmäisen kykloopin ansaitsi hienosti pelannut liberomme Melli.

Valmentajat kommentoivat maanantain peliä: "Kyllä maistui tän päivän esitys. Eikun eteenpäin."