Tiukkaa taistelua pisteistä NALE:n 2-sarjajoukkueiden keskinäisessä ottelussa ylemmässä jatkosarjassa

9.1.2019

NALE3  ehti ottamaan tuntumaa ylempään jatkosarjaan jo sunnuntaina 6.1. kotiottelussaan syyskaudeltakin tutusta Salpiksesta. Kuten syyskaudellakin kotiottelusta irtosi voitto, nyt 3-0 voitolla, kun syksyllä jouduttiin luovuttamaan yksi erä vastustajalle, pelin päättyessä tuolloin 3-1.

Eilen 8.1. NALE3 asteli kotiareenalleen Kisikselle "vierasjoukkueena" kun vastaan asettui NALE2. Taistelu pisteistä oli tiukkaa joukkueiden tehdessä pisteitä puolin ja toisin, myös eräpallotilanteiden vaihdellessa. Lopulta ensimmäinen erä päättyi NALE3:sen voittoon 31-29, erän kesto oli peräti 32 minuuttia.

Erätappiostaan sisuuntuneena NALE2 vei selkeästi toisen ja kolmannen erän 25-8 ja 25-13.

Neljänteen erään asteli sisuuntunut NALE3 ja näytti jo siltä, että neljäs erä päättyy selkeästi NALE3:sen voittoon, mutta NALE2 oli toista mieltä ja taas mentiin jatkopalloille asti ennen kuin erä voitto irtosi NALE3:selle pistein 29-27. Näin tilanne oli erissä 2-2 ja psarjaisteet olivat menossa jakoon, mutta kumpi saisi 2 sarjapistettä ja toisen joutuessa tyytymään yhteen pisteeseen. Sen näyttäisi viides ja ratkaiseva erä.

Viides erä näytti jo menevän selkeästi NALE2:selle, mutta vähitellen NALE3 vähensi piste-eroa, mutta NALE2:sen ottamat aikalisät ja vaihto tuottivat tulosta ja viides erä NALE2:selle 15-10 ja siten koko ottelu 3-2 ja 2 sarjapistettä.

NALE3 pääsee ottamaan revanssia NALE2:sta jo kahden viikon kuluttua tiistaina 22.01, ottelu alkaa Töölön Kisahallilla klo 19:20.

Tervetuloa kannustamaan!

 

Sarjatilanne