N2 ylemmässä jatkosarjassa alkaa pudotuspelit

4.2.2020

NALE 3:sen pelit jatkuvat N2-sarjan ylemmän jatkosarjassa, jossa alkaa pudotuspelivaihe neljännesvälierille. Tulevana viikonloppuna NALE 3 matkustaa lumisiin maisemiin Rovaniemelle Woman Volley 2:sen vieraaksi. Ottelu pelataan sunnuntaina 09.02. klo 12:00 alkaen Santasport Lapin Urheiluopistolla.

Otteluparin toinen osaottelu ja mahdollinen lisäerä pelataan sunnuntaina 23.02. klo 14:30 alkaen Kisiksellä. Tervetuloa kannustamaan!

Otteluohjelma ja tulokset löytyvät tästä.

NALE 2:sen kevät N2-sarjan noususarjassa on alkanut neljällä voitolla. Seuraava kotipeli pelataan maanantaina 02.03. klo 18:30 alkaen Kisiksellä.

Otteluohjelma ja tulokset löytyvät tästä.

NALE 4 otti N2-sarjan noususarjassa kevään ensimmäisen voittonsa maanantaina 03.02. Woimamammoista, tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä. Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 22.02. klo 12:00 alkaen Kisiksellä.

Otteluohjelma ja tulokset löytyvät tästä.

Tervetuloa kannustamaan Kisahallille kotijoukkueita voittoon!