ESLA:n kausi 2020-2021

5.4.2020

Ilmoittautuminen avautuu 14.7.2020

Kaudella 2020-2021 pelataan entiseen malliin D- ja E-ikäisten alue- ja tiikerisarjat, A-C-ikäisten aluesarjat, miesten alue- ja paikallissarjat sekä naisten paikallissarja. Ilmoittautuminen avautuu 14.7. klo 8:00, viimeiset ilmoittautumispäivät tarkentuvat sitten, kun kausiaikataulu on selvillä ja koronaepidemian vaikutukset aikatauluihin ovat varmistuneet.

Kilpailuryhmä on myös laatinut uutta

  • D6vs6 -tapahtumat myös yli-ikäisille ja ilman pelipassia - vakuutusturva pitää olla kunnossa. C-juniorit, jotka eivät ole mukana C:n kilpailutoiminnassa, voivat osallistua.
  • uusina tapahtumina E-ikäisten 4vs4-tapahtumat, joihin saavat osallistua myös yli-ikäiset ja ilman pelipassia - vakuutusturva pitää olla kunnossa. D-ikäiset, jotka eivät ole mukana D:n kilpailutoiminnassa, voivat osallistua.
  • F-juniorien toimintapäivätoimintaan ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa muiden sarjojen tapaan torneopalissa. Toimintaan voi ilmoittautua koko kauden ajan, ja kuhunkin toimintapäivään ilmoittaudutaan tapahtuman järjestäjälle.
  • Etelä-Karjalan Saimaa-sarjat yhdistetään Etelä-Suomen paikallissarjoihin, mutta niille tehdään sarjoihin omat lohkot ja omat otteluohjelmat.

ESLAn nettisivuille tästä.