Verkkokoulutuksia

17.4.2020

Verkkokoulutukset mahdollistavat juuri nyt joustavan tavan osallistua valmentajakoulutuksiin, sekä kehittää itseään - valmentajana, urheilijana ja vaikka urheilijan vanhempana.

Myöhästyitkö verkkokoulutuksen ilmoittautumisesta? Jäikö huomaamatta verkkokoulutuksia, jotka olisivat olleet hyviä juuri sinulle, mutta et jostain syystä löytänyt ”langoille”? Älä huoli, edessä on varsinainen OffLine -verkkokoulutusten ruuhka-aika.

OnLine -verkkokoulutus

OnLine -verkkokoulutukset toteutetaan Teams -ympäristössä (Microsoft) ja ne aina nauhoitetaan. OnLine -toteutuksissa kouluttaja ja osallistujat kohtaavat verkon välityksellä. Tämä mahdollistaa kysymysten esittämisen, vastaamisen sekä kommentoinnin. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja voi esittää kysymyksensä myös ennakkoon.

OnLine -toteutuksissa ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse kutsu, toimintaohjeet sekä linkki verkkokoulutukseen noin 60 min. ennen koulutuksen alkua.

Seuraavat OnLine -verkkokoulutukset (ilmoittautumislinkki ohessa)

OffLine -verkkokoulutus

OffLine -verkkokoulutukset ovat OnLine -verkkokoulutusten autenttisia nauhoitteita, joissa kuuluvat osallistujien kysymykset, kouluttajan vastaukset ja esitetyt kommentit. OffLine -verkkokoulutukset eivät suoraan sido osallistujaa tiettyyn ajankohtaan, koska hän saa kaiken sähköpostiinsa.

Ilmoittauduttuasi OffLine -verkkokoulutukseen, saat noin 15 min. ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostiisi linkin OnLine -verkkokoulutuksen nauhoitteeseen (YouTube), sekä varsinaisen esitysmateriaalin. Voit sitten suorittaa kyseisen verkkokoulutuksen itsellesi sopivimpana ajankohtana.

Seuraavat OffLine -toteutukset (ilmoittautumislinkki ohessa)

Verkkokoulutuksemme, kuten muutkin koulutuksemme, löydät www-suomisport.fi. Sieltä löydät julkaistut, mutta ilmoittautuminen ei välttämättä vielä avoinna, koulutuksemme. Seuraa sitä aktiivisesti, etkä menetä juuri sinulle tärkeää koulutusta – kunhan ilmoittaudut ajoissa.

Tiedotamme koulutuksistamme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa. Tietoa löytää myös muista some-kanavista, kuten Twitteristä, Instagramista ja LinkedIn’istä.

Hinta

Yksittäiset verkkokoulutuksemme ovat tällä hetkellä maksuttomia poisluettuna tasokoulutuksiin liittyvät Verkkokoulutus 2 -osiot (I- ja II-Taso).

Lentopalloliiton sivuille tästä.