Naarasleijonat NALE Ry

Ajankohtaista

Naarasleijonat NALE ry:n hallitus on tällä viikolla päättänyt, että se ei sittenkään ota vastaan Helsinki Volleyn 1-sarjapaikkaa. Seura oli aikaisemmin linjannut, että ei hae Mestaruusliigapaikkaa kaudelle 2022-2023 ensimmäisen liigakautensa sekä tappioon päättyneiden liigakarsintojen jälkeen. Aikomuksena oli perustaa tavoitteellisesti harjoittelevat joukkueet Lentopalloliiton naisten 1- ja 2- sarjoihin.
Helsinki Volley järjestää tryout-harjoitukset sunnuntaina 22.5. klo 16-18 Töölön kisahallin B-puolella. Ilmoittautuminen etukäteen joukkueenjohtaja Jaana Ylitalolle.
Suuri kiitos kaikille kanssakulkijoille tästä opettavaisesta ja meille merkityksellisestä kaudesta! Palataan asiaan, kun tässä hetki ensin hengähdetään.
Naisten Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Helsinki Volley ja päävalmentaja Ismo "Iska" Tuominen ovat sopineet loppukauden mittaisesta päävalmentajasopimuksesta.
28-vuotias, näyttävistä torjunnoistaan tunnettu Johanna Oikari tekee paluun Helsinki Volleyhyn!
Lentopallon naisten Mestaruusliiga Helsinki Volleyn osalta alkaa 23.9.2021 Helsingissä perinteikkäällä Kisahallilla. Tule mukaan kasvattamaan pääkaupunkiseudun lentopallohuumaa hakemalla vapaaehtoiseksi kotiotteluihimme. Rakennetaan yhdessä Helsinki Volleylle onnistuneet kotiottelut ja nautitaan huippulentopallon tunnelmasta.
SOPIMUSUUTISIA! (29.8.2021)
Ava Leiniö vastaa HEL Volleyn takakentän puhtaanapidosta.
RSS ATOM